Maria Karlberg: "The future for microplankton in the Baltic Sea: Effects of SWS and climate change"

Disputation

Avhandling för filosofie doktorsexamen i ämnet naturvetenskap, inriktning biologi.

Avhandlingens titel: "The future for microplankton in the Baltic Sea: Effects of SWS and climate change"

Opponent:
Docent Lars Edler, WEAQ Lab, Ängelholm

Betygsnämnd:
Docent Sanna Suikkanen, Finnish Environmental Institute/Marine Research Centre, Helsingfors, Finland

Dr Fredrik Larsson, Enheten för fiskförvaltning, Länsstyrelsen i Västra Götalands län

Dr Bengt Karlson, SMHI, Göteborg

Docent Katarina Gårdfeldt, Göteborgs miljövetenskapliga centrum, Göteborgs universitet/Chalmers

Ersättare:
Professor Helle Ploug, institutionen för marina vetenskaper, Göteborgs universitet

Ordförande: Professor Anna Godhe, institutionen för marina vetenskaper, Göteborgs universitet.

Datum: 2017-04-07

Kategorier: Naturvetenskap