Mikael Gustavsson: "Risk assessment of chemical mixtures in the aquatic environment"

Disputation

Avhandling för filosofie doktorsexamen i ämnet naturvetenskap, inriktning miljövetenskap.

Opponent:
Dr. Michael Warne, Centre for Agroecology, Water and Resilience, Coventry University, Coventry, United Kingdom

Betygsnämnden:
Dr. Lina Wendt-Rasch, Kemikalieinspektionen, Sundbyberg
Professor Michael Gilek, Institutionen för naturvetenskap, miljö och teknik, Södertörns Högskola
Professor emeritus Göran Dave, institutionen för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet

Ersättare:
Dr. Johan Axelman, Kemikalieinspektionen, Sundbyberg

Ordförande:
Professor Malin Celander, institutionen för biologi och miljövetenskap, Göteborgs universitet.

Datum: 2017-05-24

Kategorier: Naturvetenskap