Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Proteinhalten i skaldjur kan halveras

Nyhet: 2017-06-07

Studier i Australien visar att proteinhalten i en snäckart nära nog halverades vid förhöjd vattentemperatur. Enligt docent Sam Dupont är det sannolikt att resultaten skulle bli samma på västkusten.

Läs mera på SvT Nyheter.

AV: Sven T

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2017-08-02
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://bioenv.gu.se/Aktuellt/Nyheter/fulltext//klimatforandringar-sanker-proteinhalten-i-skaldjur.cid1474033
Utskriftsdatum: 2017-09-22