Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Nätverk för biologer

Har du tagit examen i biologi vid Göteborgs universitet, eller genomfört din forskarutbildning här? Då utgör du en viktig del i vårt alumnnätverk!

Vi på Kansliet för biologiutbildning arbetar bland annat med att förstärka nätverket av biologer som har läst vid Göteborgs universitet. Vi vill skapa mötesplatser för alla er som har läst biologi hos oss och för er som läser nu - biologer ute i arbetslivet, forskare och studenter. Du som alumn är viktig för oss och vi vill vara till för dig!

Vi tror att ett starkt nätverk biologer emellan och ett utökat samarbete mellan akademi och näringsliv leder till utveckling och framgång, vilket gynnar alla parter.

Basen för detta nätverk utgörs av Göteborgs universitets alumndatabas. Genom att du anmäler dig där kan vi nå dig med inbjudningar till alumnträffar och erbjudanden.

Genom databasen kan vi också följa upp vad som händer med våra studenter efter examen - till exempel vad de arbetar med och hur de fick sitt första jobb.

Vi svarar gärna på frågor om alumndatabasen och informerar om vidareutbildning, aktuell forskning med mera - se kontaktuppgifter nedan.

Sociala nätverk för biologer

Biologialumner och -studenter vid Göteborgs universitet har en egen sida på Facebook som heter Biologi vid Göteborgs universitetDet är här du allra först får reda på många av våra evenemang för biologialumner! Bara klicka på "Gilla sidan" så får du våra uppdateringar.

Kansliet för biologiutbildning har också startat en grupp på LinkedIn - Network of Biologists in SwedenHär kan man knyta kontakter med andra biologer, tipsa och bjuda in varandra till olika evenemang, rekrytera och diskutera frågor som rör biologi och biologers arbetsmarknad. Gå med och hitta nya kontakter till ditt nätverk!


Varmt välkommen!

 

Sidansvarig: Sven Toresson|Sidan uppdaterades: 2013-07-22
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?