Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Volym 7 Nummer 1

Recension

Ond kemi: Berättelser om människor, mord och molekyler

Ulf Ellervik

Recension av Elisabeth Strömberg

Läs hela recensionen

Laborationer

Koka gröna grönsaker i saltat vatten och vid olika pH

Vill du att dina grönsaker skall bli bruna när de kokas? Olika sätt att förebygga brunfärgning, förändrad konsistens och förlust av näringsvärde undersöks.

Claudia Girnth-Diamba

Till laborationen

Det råa och det kokta köttet

Förändringar i proteinstruktur gör att kött ändrar färg

Claudia Girnth-Diamba (et al.)

Till laborationen

Vattenupptagningsförmåga hos fiberrik kost – HUSK

Undersökning av ett kommersiellt diettillskott kallat HUSK, som innehåller skalet från en indiansk medicinalväxt

Claudia Girnth-Diamba och Bjørn Fahnøe

Till laborationen

Sidansvarig: Sven Toresson|Sidan uppdaterades: 2016-08-18
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?