Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Studentinflytande

 Vi vill veta vad DU tycker!

Till SG Miljö ska du vända dig när du som student vill göra din röst hörd på institutionen för biologi och miljövetenskap. Vi är som studentgrupp en del av Göta studentkårs Naturvetarsektion. Här kan du framföra dina åsikter och komma med förslag till förbättringar om något som rör DIN utbildning. Du kanske tycker att kursen är fel upplagd eller saknar något moment i ditt program? Vill du ha fler fester eller anser du att kön till mikron är för lång under lunchen? Här har du alltså möjlighet att vara med och påverka. Men det är också ett väldigt bra tillfälle att lära känna dina studentkamrater och ta del av en härlig gemenskap.

Studentgruppens uppgifter är bland annat att…

  • Bevaka utbildningens kvalitet
  • Välja studeranderepresentanter till olika beslutande organ
  • Anordna fester och andra aktiviteter för de studerande


SG-möten hålls i Kroken (matsalen) i Botanhuset. Dit är alla som läser vid institutionen välkomna. Tid och datum anslås på SG Miljös anslagstavlor i Botanhuset samt på vår facebooksida.


Vill du kontakta SG Miljö?

  • Skicka ett meddelande till vår e-postadress: miljo.student@gota.gu.se
  • Genom att gilla vår sida på facebook, SG Miljö med vänner och övriga, får du kontinuerligt information om vad vi håller på med och när nästa möte närmar sig!

 

Sidansvarig: Sven Toresson|Sidan uppdaterades: 2013-07-22
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?