Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Organisation

Institutionens organisation ger en struktur som stöttar forskning, undervisning och samverkan och den löpande utvecklingen av institutionen och individer. God kommunikation, öppenhet, en väl fungerande beslutsprocess, erkänsla och synliggörande är viktiga faktorer som vi hela tiden arbetar med att förbättra.

På institutionen finns ett antal arbetsgrupper som bereder inför beslut, samordnar olika delar av verksamheten och bevakar sina respektive områden åt institutionen. Närmare beskrivning av de olika grupperna finns i vänsterkolumnen.

Ledningsgruppen består av prefekt, samtliga viceprefekter, administrativ chef, controller och möts varannan vecka. Vi har också en daglig ledningsgrupp som hanterar vardagens små beslut och åtgärder.

Institutionsrådet, som möts en gång i månaden, är centralpunkten på institutionen eftersom detta forum knyter samman bidrag och synpunkter från arbetsgrupper, ledningsgrupp och enskilda till råd inför viktiga beslut. Ekonomi, rekrytering, styrdokument och handlingsplaner är några av de frågor institutionsrådet har på sitt bord.

Arbetsmiljö- och Likabehandling

Arbetsmiljö

Likabehandling

Sidansvarig: Sven Toresson|Sidan uppdaterades: 2016-03-29
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://bioenv.gu.se/om-institutionen/organisation/
Utskriftsdatum: 2017-05-22