• Ny handbok för odling av havskräfta

[2020-02-21] Nu har forskare vid Göteborgs universitet, tillsammans med forskarkollegor i Storbritannien och Irland, tagit fram en handbok för hur man odlar havskräftsyngel.

• Ekprojektet 20 år - Nyhetsbrev 11

[2020-02-20] Ekprojektet firar 20-årsjubileum - Nyhetsbrev nr 11:

• Stort medialt genomslag för veteprojekt

[2020-02-19] En pressrelease som skickades ut från vår Naturvetenskapliga fakultet fick stort genomslag och spreds snabbt över hela landet. Inom loppet av två dagar hade över 70 olika medier rapporterat om forskargruppens framsteg.

• På väg att hitta salttåligt vete

[2020-02-10] Eftersom antalet salta jordar ökar på grund av klimatförändringarna finns ett behov av att hitta odlingsbara grödor som tål salt. Forskare vid Göteborgs universitet är nu en god bit på väg mot det mål

• Editor´s Choice i forskningstidskriften JEB

[2020-02-04] Michael Axelsson, professor i zoofysiologi, har tillsammans med sin forskningsgrupp blivit uppmärksammad i forskningstidsskriften Journal of Experimental Biology (JEB).