Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Salttåligt vete, Gnosjö och löpning - hur hänger det ihop?

Nyhet: 2020-01-10

Henrik Aronsson och hans forskargrupp arbetar med molekylärt baserad förädlingsteknologi för att få fram nya, salttoleranta, lokalt anpassade vetesorter på ett snabbare och precisare sätt än tidigare. Som fri forskare ser Henrik Aronsson en möjlighet att genom tillämpad forskning kunna hjälpa människor. Vi hör om bakgrunden i det frikyrkliga Gnosjö, löpning och tankar om att byta karriär.

Lyssna på inslag i Vetandets Värld i P1.

AV: Sven T

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2019-09-03
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://bioenv.gu.se/Aktuellt/Nyheter/fulltext//salttaligt-vete--gnosjo-och-lopning---hur-hanger-det-ihop-.cid1670542
Utskriftsdatum: 2020-01-21