Universitetslektor R Henrik Nilsson bland de mest citerade i världen

Nyhet: 2017-11-17

The Highly Cited Researchers list represents some of the world’s most influential scientific minds. These researchers, spanning 21 fields of the sciences and social sciences, rank in the top 1% by citations for field and publication year in Web of Science.

Universitetslektor R Henrik Nilsson från Bioenv listas under kategorin Plant & Animal Science. Från GU medverkar även Blennow, Kaj (Neuroscience & Behavior), Swedberg, Karl B (Clinical Medicine) och Zetterberg, Henrik (Neuroscience & Behavior).

Se Web of Science´ lista ”Highly Cited Researchers” (kategorin Plant & Animal Science).

AV: Sven T

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2017-08-02