Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Student vid Biologi & miljövetenskap (BioEnv)

Hur hittar man hit?

Botanhuset ligger vid Botaniska trädgården Karta

Kristineberg ligger i Fiskebäckskil Vägbeskrivning

Zoologen ligger på Medicinareberget Karta

Studentexpeditioner

På studentexpeditionerna i Botanhuset och på Zoologen sitter våra kurs-/studieadministratörer och studievägledare. Här får du hjälp med det mesta som rör dina studier. Kurs-/studieadministratörer hanterar frågor som rör alla kurser som ges av BioEnv, oavsett program, medan studievägledarna har hand om kurser och program inom biologi & molekylärbiologi samt miljövetenskap (för frågor om andra program hänvisas till den institution som ansvarar för respektive program).

För information om kurser, behörigheter, registrerings- och resultatintyg, studieuppehåll och avbrott, betygsrapportering i LADOK, kursregistrering samt GUL finns gemensamma epostadresser som läses av flera personer för att du ska få så snabbt svar som möjligt.

Biologi - kontakta education@biology.gu.se
Miljövetenskap - kontakta environmentalscience@bioenv.gu.se
Utlandsstudier - kontakta international@bioenv.gu.se

Botanhuset Carl Skottsbergs gata 22B
Studentexpeditionerna finns på plan 2 i anslutning till foajén. Här träffar du Olga Khitun som bland annat har hand om uthämtning av tentor på de kurser som främst går i Botanhuset.

Du når Olga på kurssekreterare@bioenv.gu.se eller telefon 786 3784.

På studentexpeditionen hittar du även studievägledare Karin Karlson och internationella koordinatorn Marie Lenngren samt kursadministratör Anja Toppari (vissa dagar på Zoologen).

Zoologen Medicinaregatan 18A
Studentexpeditionen finns dels på bottenvåningen, dels 2 trappor upp. På bottenvåningen träffar du Lilioth Olsson som har hand om uthämtning av tentor på de kurser som främst går på Zoologen. Hos Lilioth kan du också få svar på frågor om nycklar, parkering och annat som rör våra lokaler på Zoologen.

Du når Lilioth på lilioth.olsson@bioenv.gu.se, eller telefon 786 3641.

Två trappor upp sitter Jenny Nyström som framför allt har hand om frågor som rör kursregistreringar och betygsrapportering. Du når  henne via de gemensamma epostadresserna för biologi eller miljö, eller telefon 786 2521.

I samma korridor sitter även studievägledare Peter Gulz samt kursadministratör Anja Toppari (vissa dagar i Botanhuset).

Studievägledning

Biologi

Peter Gulz
031-786 2524

Karin Karlson
031-786 2705

education@biology.gu.se

Miljövetenskap

Karin Karlson
031-786 2705
environmentalscience@bioenv.gu.se

Internationella studier

Marie Lenngren
031-786 2527
international@bioenv.gu.se

Sidansvarig: Sven Toresson|Sidan uppdaterades: 2017-12-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?