Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Henrik Sundh

Forskare

Henrik Sundh
Forskare
Akademisk grad: Doktor,
henrik.sundh@bioenv.gu.se
031-786 1262
0703-651270

Postadress: Box 463, 40530 Göteborg
Besöksadress: Carl Skottsbergs gata 22B , 41319 Göteborg


Institutionen för biologi och miljövetenskap (Mer information)
Box 463
405 30 Göteborg
www.bioenv.gu.se
bioenv@bioenv.gu.se
Besöksadress: Medicinaregatan 18 , 413 90 Göteborg

Om Henrik Sundh

Senaste publikationer

Effects of Size and Geographical Origin on Atlantic salmon, Salmo salar, Mucin O-Glycan Repertoire
John Benktander, Vignes Venkatakrishnan, János T Padra, Henrik Sundh, Kristina Sundell et al.
Molecular & Cellular Proteomics, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Haematological and intestinal health parameters of rainbow trout are influenced by dietary live yeast and increased water temperature
D. Huyben, A. Vidakovic, Henrik Sundh, Kristina Sundell, A. Kiessling et al.
Fish and Shellfish Immunology, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Reduced water quality associated with higher stocking density disturbs the intestinal barrier functions of Atlantic salmon (Salmo salar L.)
Henrik Sundh, F. Finne-Fridell, T. Ellis, G. L. Taranger, Lars Niklasson et al.
Aquaculture, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Mucin modified SPR interfaces for studying the effect of flow on pathogen binding to Atlantic salmon mucins
János T Padra, Q. Pagneux, J. Bouckaert, R. Jijie, Henrik Sundh et al.
Biosensors and Bioelectronics, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2019
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Calcium transfer across the outer mantle epithelium in the Pacific oyster, Crassostrea gigas
Kirsikka Sillanpää, Henrik Sundh, Kristina Sundell
Proceedings of the Royal Society B: Biological Sciences, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2018
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Visar 11 - 20 av 64

2018

Structural and functional maturation of skin during metamorphosis in the Atlantic halibut (Hippoglossus hippoglossus)
R. N. Alves, Kristina Sundell, L. Anjos, Henrik Sundh, T. Harboe et al.
Cell and Tissue Research, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2018
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Transepithelial transfer of phenanthrene, but not of benzo[a]pyrene, is inhibited by fatty acids in the proximal intestine of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
Stefan de Gelder, Henrik Sundh, Thamar N.M. Pelgrim, Josef D. Rasinger, Lotte van Daal et al.
Comparative Biochemistry and Physiology Part C: Toxicology and Pharmacology, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2018
Artikel i vetenskaplig tidskrift

2017

2016

INTESTINAL HEALTH AND PERFORMANCE OF RAINBOW TROUT FED DIETS BASED ON SINGLECELL PROTEINS.
Henrik Sundh, Aleksandar Vidakovic, David Huyben, A Nyman, L Vielma et al.
European Aquaculture Society, 20-23 Sept, Edinburgh, Scotland., Konferensbidrag (offentliggjort, men ej förlagsutgivet) 2016
Konferensbidrag (offentliggjort, men ej förlagsutgivet)

PHYSIOLOGICAL MECHANISMS BEHIND STRESS INDUCED INTESTINAL BARRIER DYSFUNCTION IN RAINBOW TROUT Oncorhynchus mykiss
Henrik Sundh, Albin Gräns, Jeroen Brijs, Erik Sandblom, Michael Axelsson et al.
World Aquaculture Society. Las Vegas, Nevada February 22 - 26, 2016 , Konferensbidrag (offentliggjort, men ej förlagsutgivet) 2016
Konferensbidrag (offentliggjort, men ej förlagsutgivet)

THE IMPACT OF CHRONIC STRESS ON THE BARRIER FUNCTION OF THE SKIN IN ATLANTIC SALMON Salmo salar REARED IN CLOSED CONTAINMENT SYSTEMS
Henrik Sundh, Jelena Kolarevic, Tom Ole Nilsen, Sven Martin Jørgensen, Christian Karlsen et al.
Aquaculture Europe 2016. 21-23 September, Edinburgh, Scotland. European Aquaculture Society, Konferensbidrag (offentliggjort, men ej förlagsutgivet) 2016
Konferensbidrag (offentliggjort, men ej förlagsutgivet)

Visar 11 - 20 av 64

Sidansvarig: Sven Toresson|Sidan uppdaterades: 2015-06-29
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?