Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Henrik Sundh

Forskare

Henrik Sundh
Forskare
Akademisk grad: Doktor,
henrik.sundh@bioenv.gu.se
031-786 3690

Postadress: Box 463, 40530 Göteborg
Besöksadress: Carl Skottsbergs gata 22B , 41319 Göteborg


Institutionen för biologi och miljövetenskap (Mer information)
Box 463
405 30 Göteborg
www.bioenv.gu.se
bioenv@bioenv.gu.se
Besöksadress: Medicinaregatan 18 , 413 90 Göteborg

Om Henrik Sundh

Senaste publikationer

Calcium transfer across the outer mantle epithelium in the Pacific oyster, Crassostrea gigas
Kirsikka Sillanpää, Henrik Sundh, Kristina Sundell
Proceedings of the Royal Society B: Biological Sciences, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2018
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Structural and functional maturation of skin during metamorphosis in the Atlantic halibut (Hippoglossus hippoglossus)
R. N. Alves, Kristina Sundell, L. Anjos, Henrik Sundh, T. Harboe et al.
Cell and Tissue Research, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2018
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Transepithelial transfer of phenanthrene, but not of benzo[a]pyrene, is inhibited by fatty acids in the proximal intestine of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
Stefan de Gelder, Henrik Sundh, Thamar N.M. Pelgrim, Josef D. Rasinger, Lotte van Daal et al.
Comparative Biochemistry and Physiology Part C: Toxicology and Pharmacology, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2018
Artikel i vetenskaplig tidskrift

INTESTINAL HEALTH AND PERFORMANCE OF RAINBOW TROUT FED DIETS BASED ON SINGLECELL PROTEINS.
Henrik Sundh, Aleksandar Vidakovic, David Huyben, A Nyman, L Vielma et al.
European Aquaculture Society, 20-23 Sept, Edinburgh, Scotland., Konferensbidrag (offentliggjort, men ej förlagsutgivet) 2016
Konferensbidrag (offentliggjort, men ej förlagsutgivet)

PHYSIOLOGICAL MECHANISMS BEHIND STRESS INDUCED INTESTINAL BARRIER DYSFUNCTION IN RAINBOW TROUT Oncorhynchus mykiss
Henrik Sundh, Albin Gräns, Jeroen Brijs, Erik Sandblom, Michael Axelsson et al.
World Aquaculture Society. Las Vegas, Nevada February 22 - 26, 2016 , Konferensbidrag (offentliggjort, men ej förlagsutgivet) 2016
Konferensbidrag (offentliggjort, men ej förlagsutgivet)

Visar 1 - 10 av 56

2018

Calcium transfer across the outer mantle epithelium in the Pacific oyster, Crassostrea gigas
Kirsikka Sillanpää, Henrik Sundh, Kristina Sundell
Proceedings of the Royal Society B: Biological Sciences, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2018
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Structural and functional maturation of skin during metamorphosis in the Atlantic halibut (Hippoglossus hippoglossus)
R. N. Alves, Kristina Sundell, L. Anjos, Henrik Sundh, T. Harboe et al.
Cell and Tissue Research, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2018
Artikel i vetenskaplig tidskrift

Transepithelial transfer of phenanthrene, but not of benzo[a]pyrene, is inhibited by fatty acids in the proximal intestine of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
Stefan de Gelder, Henrik Sundh, Thamar N.M. Pelgrim, Josef D. Rasinger, Lotte van Daal et al.
Comparative Biochemistry and Physiology Part C: Toxicology and Pharmacology, Artikel i vetenskaplig tidskrift 2018
Artikel i vetenskaplig tidskrift

2017

2016

INTESTINAL HEALTH AND PERFORMANCE OF RAINBOW TROUT FED DIETS BASED ON SINGLECELL PROTEINS.
Henrik Sundh, Aleksandar Vidakovic, David Huyben, A Nyman, L Vielma et al.
European Aquaculture Society, 20-23 Sept, Edinburgh, Scotland., Konferensbidrag (offentliggjort, men ej förlagsutgivet) 2016
Konferensbidrag (offentliggjort, men ej förlagsutgivet)

PHYSIOLOGICAL MECHANISMS BEHIND STRESS INDUCED INTESTINAL BARRIER DYSFUNCTION IN RAINBOW TROUT Oncorhynchus mykiss
Henrik Sundh, Albin Gräns, Jeroen Brijs, Erik Sandblom, Michael Axelsson et al.
World Aquaculture Society. Las Vegas, Nevada February 22 - 26, 2016 , Konferensbidrag (offentliggjort, men ej förlagsutgivet) 2016
Konferensbidrag (offentliggjort, men ej förlagsutgivet)

Visar 1 - 10 av 56

Sidansvarig: Sven Toresson|Sidan uppdaterades: 2015-06-29
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?